IT

IT - ICT

De ontwikkelingen in de IT gaan snel. De sector bestaat nog geen 50 jaar en wordt nu al gezien als één van de snelst groeiende sectoren op de wereld!

Onze professionele ICT-ers zijn zeer breed inzetbaar. Zij zorgen voor een goed, veilig en snel werkend netwerk, handelen snel gemelde incidenten af en zorgen voor een optimaal ingerichte en zorgeloze digital werkomgeving.

Zij ondersteunen u bij het ontwikkelen van Web Applicaties, configureren applicaties, geven uitleg over hoe je met de computer en applicaties het best kan werken en wat de mogelijkheden zijn van het programma. Ze informeren u over nieuwe technologieën zodat uw bedrijf er profijt van heeft. Het schrijven van scripts, updates uitvoeren, monitoren van het netwerk, websites maken en onderhouden, er zijn zo veel verschillende mogelijkheden binnen de IT, je kunt het zo gek niet bedenken! Dit maakt het vak voor leergierige mensen erg aantrekkelijk. De IT wereld vernieuwt zich razendsnel , iedere dag zijn er weer nieuwe ontwikkelingen te melden.

Bij de Speer hebben we sinds kort een nieuwe tak geopend. De Speer IT. Ons team van IT’ers levert oplossingen op al uw IT problemen. Zowel voor ZZP’ers als MKB bedrijven en particulieren.

Logo De Speer IT

Contact Gegevens

En

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het recruiten en plaatsen van IT’ers. Dus ben u een IT-er op zoek naar werk of een werkgever op zoek naar een IT professional? Wij zijn van alle markten thuis! U bent bij ons aan het juiste adres!

Onze Werkwijze?

1

Inschrijven

Via ons online systeem Helloflex ontvangen wij je inschrijving als kandidaat. Zodra wij jouw gegevens, waaronder een actueel CV, in onze database hebben gaan wij direct voor je aan de slag. Bel of mail ons en we helpen je graag verder.

2

Aan de slag

Het is onze taak om passend werk voor je te vinden. Daar ligt onze expertise. We gaan aan de slag en zoeken mooi werk voor je zodat je direct aan de slag kunt.

3

Administratieve afhandeling

Wij verzorgen de volledige personeelsadministratie waaronder je arbeidscontract en verloning. Het enige wat we je vragen is wekelijks online je uren online aan ons door te geven. Zo heb je nergens omkijken naar.