Transport - Logistiek

Transport - Logistiek

Op zoek naar logistiek medewerkers en/of chauffeurs? Ook daarin kan de Speer Personeelsdiensten u ondersteunen.

Logistiek is meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. Sinds 2017 is de Speer Personeelsdiensten actief de logistieke en transportmarkt gaan bedienen. En tot nu toe met succes. Onze accountmanagers hebben in korte tijd de markt verkent met tot nu toe veel positieve reacties en plaatsingen.

Bij ons kunt u terecht voor al uw aanvragen binnen het logistieke proces. En met name als u hulp nodig hebt bij de distributie en het transport van goederen.

Onze orderpickers verzamelen uw orders en zorgen voor een correcte verzending. Gekwalificeerde (vrachtwagen) chauffeurs verplaatsen uw producten naar elke gewenste locatie in Europa. Flexibel inzetbare uitzendkrachten die ervoor zorgen dat uw werkvoorraad professioneel wordt gedistribueerd tegen aantrekkelijke tarieven dat is waar uitzendbureau de Speer u deskundig in kan ondersteunen.

Kiezen voor de Speer is kiezen voor flexibiliteit, vakkundige uitzendkrachten, persoonlijke benadering en ondersteuning bij al uw personele vraagstukken.

Onze Werkwijze?

1

Inschrijven

Via ons online systeem Helloflex ontvangen wij je inschrijving als kandidaat. Zodra wij jouw gegevens, waaronder een actueel CV, in onze database hebben gaan wij direct voor je aan de slag. Bel of mail ons en we helpen je graag verder.

2

Aan de slag

Het is onze taak om passend werk voor je te vinden. Daar ligt onze expertise. We gaan aan de slag en zoeken mooi werk voor je zodat je direct aan de slag kunt.

3

Administratieve afhandeling

Wij verzorgen de volledige personeelsadministratie waaronder je arbeidscontract en verloning. Het enige wat we je vragen is wekelijks online je uren online aan ons door te geven. Zo heb je nergens omkijken naar.