Sponsors

MET DE SPEER GAAN ALS EEN SPEER…

Wat is er mooier dan het ondersteunen van mensen in het realiseren van hun ambities en dromen. Wij herkennen ons hier volledig in, ook wij dromen van een toekomst met commerciële en persoonlijke groei waarbij De Speer Bouw en Techniek een landelijk begrip wordt! Onze werknemers zijn jong, ambitieus en sportief met duidelijke doelen voor ogen. Dit zien we ook terug in de identiteit van degenen die met hulp van De Speer hun idealen nastreven.

Met onze hoofdvestiging in Nijmegen mag N.E.C. niet ontbreken op onze sponsorlijst, met een financiële bijdrage aan S.V. N.E.C. helpen we het bestuur van de amateurtak in hun plannen naar uitbreiding. We zijn trots op onze 10 meter brede boarding die langs de velden is geplaatst. (foto)

In het noorden is voetbalvereniging Olde Veste groeiende en ook zij kunnen op onze ondersteuning rekenen. De sponsorauto die in de regio rondrijdt is een mooie reclame uiting en met zijn opvallende verschijning niet te missen (foto)

Wat heeft een Speer nodig om hard vooruit te gaan? Een werper! In de persoon van Erik Huijing Carretero hebben we een echte ambassadeur gevonden. Zeer talentvol in zijn sport, gedreven en vastberaden om het hoogst mogelijke te bereiken. Een voorbeeld voor velen met een enorm doorzettingsvermogen. Kortom een sporter die onze waarden naleeft! Regelmatig plaatsen we updates over zijn prestaties, mis ze niet! Uiteraard is hij ook te volgen via social media. (foto)

De Speer Bouw en Techniek draagt graag haar steentje bij, bovenstaande initiatieven zijn daar een mooi voorbeeld van!