Werkgevers

Werkgevers

Wij bieden werkgevers maatwerk oplossingen voor personele vraagstukken

Als ondernemer en werkgever weet u als geen ander dat de arbeidsmarkt continu in beweging is. Er is een doorlopende behoefte aan goed geschoolde en gemotiveerde vakkrachten. Werknemers die zich ten volle inzette om samen met u de klus te klaren! Het zoeken naar personeel is een flinke inspanning en die nemen wij u graag uit handen.

Ons sales team, bestaand uit 15 professionele recruiters en accountmanagers, staat voor u klaar. Onder de enthousiaste en deskundige leiding van directeuren Rob Barneveld en Simon Rikmenspoel is De Speer Bouw en Techniek uitgegroeid van een éénmanszaak in 1999 tot de huidige uitzend-organisatie waar 20 medewerkers verdeeld over 5 vestigingen al uw personele vraagstukken oplossen.

Met onze jarenlange ervaring uit de praktijk weten wij exact welke medewerkers bij uw bedrijf passen. Wij zijn trots op ons bedrijf, onze uitstekende resultaten, deskundige medewerkers, tevreden klanten en gemotiveerde vakkrachten. Wilt u zich volledig richten op ondernemen en de randzaken uit handen geven?

Heeft u behoefte aan gemotiveerd en betrouwbaar personeel? Wilt u alle administratieve en juridische handelingen uit handen geven, maar wél de kracht hebben van goed personeel? Dat kan! De Speer Bouw en Techniek gaat graag voor u aan de slag! Wij zijn een uitzendbureau met vestigingen in Nijmegen, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam, landelijk georiënteerd met behoud van onze lokale roots.

Wilt u vrijblijvend in contact met ons komen om te kijken wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen? Bel ons of maak gebruik van het formulier om met ons in contact te komen! Onze accountmanagers staan u graag te woord.

Onze Werkwijze?

1

Aanvraag

Via ons salesteam nemen wij uw aanvraag in behandeling. Samen met uw accountmanager bespreken we de details van uw aanvraag voor een optimale slagingskans.

2

Aan de slag

Wij zoeken de passende kandidaat voor u! Daar ligt onze expertise. We gaan aan de slag en vinden de perfecte kandidaat.

3

Administratieve afhandeling

Wij verzorgen de volledige personeelsadministratie waaronder de arbeidscontracten en verloning. Het enige wat we van u vragen is het wekelijks goedkeuren van de gewerkte uren zodat wij op correcte manier de administratie kunnen afhandelen. Zo hebt u nergens omkijken naar.